2019. június 16., vasárnap,  JusztinJn 16;12-15

Aktualitás

2018. december 23.
Irány az országos döntő

A IV. korcsoportos megyei futsal diákolimpa döntőjére 2018. december 13-án, Gyulán került sor. Városunkat iskolánk, a Karácsonyi János Katolikus Általános Iskola csapata képviselte.

A csoportmérkőzések során a békéscsabai Jankay és a gyomaendrődi Kis Bálint Általános Iskola csapataival mérkőztünk meg. Valamennyi meccsen magabiztos játékkal bizonyították a fiúk ügyességüket, rátermettségüket.

A csoportból az 1. helyen továbbjutva a keresztjátékban az orosházi iskola csapatát megverve jutottunk be a végső döntőbe, ahol ismét összekerültünk csoportbeli ellenfelünkkel, a gyomaiakkal. A döntőt kapott gól nélkül 3-0-ra megnyertük. Ezzel kiharcoltuk a jogot a február 1-3. között, Debrecenben megrendezendő országos diákolimpiai döntőn való részvételre. Büszkék vagyunk rátok és sok sikert kívánunk a csapatnak!

A csapat tagjai: Gyuga Barnabás, Orcsik Gergely, Szász Ágoston, Borombós Márton, Csák Albert, Zsilák Mátyás, Megyeri Levente, Krisztin Dominik, Wolland Gergő.

A képen nem szerepelnek, de a csapat továbbjutásához hozzájárultak: Kocsis Bence, Bóka Benjámin, Szász Albert, Bakó László, Halász Martin, Mohácsi Gergő.

További képek itt láthatók.

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: gimi(kukac)kjkg(pont)sulinet(pont)hu