2019. május 25., szombat,  OrbánJn 15;18-21

Aktualitás

2019. február 14.
Középmezőnyben végeztek az országos döntőn

Debrecen adott otthont 2019. február 1-3. között a IV. korcsoportos fiúk futsal országos döntőjének, amelyben iskolánk képviselhette megyénket és városunkat. Középmezőnyben végzett az országos IV. korcsoportos futsal diákolimpia döntőben a Karácsonyi csapata.

Tízfős csapatunk a „C”-csoportba került, Balatonalmádi, Kisvárda, Eger és Szolnok csapataival. A csoportunkban Szolnokkal kezdtünk, akiket büntetőpárbajban sikerült legyőznünk. Majd Eger csapata következett, itt nem találtuk az ellenszert, vereséget szenvedtünk. Következett a balatoni csapat, akiket magabiztos játékkal utasítottunk magunk mögé. Utolsó mérkőzésünket az addig veretlen, és későbbi 3. helyezett, Kisvárda ellen játszottunk. A fiúk itt találtak igazán magukra, és a teljes nézőtér lelkesítő szurkolása mellett parádés játékkal győztek. Sajnos azonban ez sem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy másnap a legjobb 8 között meccsezhessünk, csoport harmadikként a 9-12. helyért küzdhettünk meg. Először Zalaegerszeg csapatát győztük le, így a 9-10. hely valamelyikéért mérkőzhetünk meg a miskolci iskolával, akiktől vereséget szenvedtünk és 10. helyezéssel zártuk a döntőt. Szép eredmény ez iskolánk csapatától, hiszen közel 750 iskola nevezett be a futsal küzdelmekbe országosan, és abból jutottunk be a legjobb 20 iskola közé az országos döntőbe, ahol is a középmezőnyben végeztünk. Gratulálunk a fiúknak. Szép volt Karácsonyi!

A csapat tagjai: Gyuga Barnabás, Wolland Gergő, Mohácsi Gergő, Szász Ágoston, Orcsik Gergely, Halász Martin, Megyeri Levente, Bakó László, Krisztin Dominik és Zsilák Mátyás.

További képek itt láthatók.

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: gimi(kukac)kjkg(pont)sulinet(pont)hu