2019. április 19., péntek,  EmmaJn 18;1-19;42

Aktualitás

2018. október 18.
DÍJAZOTT NEGYEDIKES CSAPAT A BOLYAI MATEMATIKA CSAPATVERSENYEN

Minden évben megrendezésre kerül a Bolyai Matematika Csapatverseny megyei fordulója, melyre iskolánkból ebben a tanévben is több csapat nevezett.

A tavalyi év sikeres volt, hiszen osztályunkból egy csapat indult, akik az előkelő negyedik helyezést érték el. Ezen felbuzdulva ebben az évben két csapat is indult a negyedik osztályból. A versenyt hosszas felkészülés előzte meg. Nagyon sokat gyakoroltunk, gondolkodtunk a furfangos feladatokon. Gyakorlás közben a gyerekek igazi csapattá formálódtak. Egymást segítve, összhangban tudtak együtt dolgozni, mire elérkezett a verseny napja.

Izgatottan vártuk az eredményeket, ki hány pontot szerzett. Király Agyak nevű csapatunk nagy örömünkre bejutott a legjobb 6 helyezett közé. Azt, hogy pontosan hányadik helyezést érték el, csak az ünnepélyes díjkiosztón tudták meg.

Meghatódva vették át a gyerekek az elismerő oklevelet és ajándékot a színpadon, hiszen a Király Agyak csapat 4. helyezett lett.

bolyai_6.jpg 

Nagyon büszkék vagyunk rátok! Együtt értétek el ezt a sikert, egymást támogatva: egy csapatként. További sikeres versenyzést kívánunk!

Díjazott tanulóink:

Király Agyak:
Balogh Hajnalka
Dani Győző Andor
Kajári Kende
Lakatos Zsombor

Ácsné Gethe Éva (felkészítő tanár)

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: gimi(kukac)kjkg(pont)sulinet(pont)hu