2019. május 25., szombat,  OrbánJn 15;18-21

Aktualitás

2019. március 02.
Állati jó Suli Buli a Karácsonyiban

(Iskolába hívogató rendezvény a Karácsonyi János Katolikus Általános Iskolában)

A sok kedves, vidám óvodás egy kis vadasparkra, állatkertre lelt az Erkel téren 2019. március 2-án. Iskolánk pedagógusai iskolába hívogató játékos délelőttöt rendeztek az érdeklődő nagycsoportosoknak és szüleiknek. A vidám rendezvény elején intézményegység-vezető asszony, Gajdáné Szücs Viktória köszöntötte kedves kis vendégeinket és szüleiket.

Először egy állatokról szóló bábelőadást nézhettek meg az iskolába készülő gyerekek. Ezt követően a vidám kis társaság az állatvilághoz kapcsolódó, több különféle állomáson tevékenykedhetett: volt interaktív táblás rejtvény, állatrobotos játékok legóból építve, ügyességi feladatok, erdei-mezei vadakat bemutató trófeakiállítás és állatkeresés, kézművesfoglalkozás, melynek keretében macis szívószálkészítés szerepelt a színes programpalettán. Egyszóval sok-sok állati jó élmény!!! Vigyor

Suli-buli.jpg 

Ezt követően, amíg az iskolánk iránt érdeklődő csemetéket süteménnyel és teával vendégeltük meg, addig lehetősége volt a szülőknek és tanítóinknak/tanárainknak ismerkedő beszélgetésre, illetve iskolánk épületének megtekintésére. (Mári Zoltánné Mészáros Andrea)

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: gimi(kukac)kjkg(pont)sulinet(pont)hu