2019. augusztus 20., kedd,  István és VajkMt 7;24-29

Aktualitás

2019. június 04.
POK-díjátadó ünnepség Békéscsabán

POK-díjátadó ünnepség Békéscsabán a Békés Megyei Kormányhivatal dísztermében

„Az élet egyikünk számára sem könnyű, de nincs semmi baj, ha az embernek van kitartása, s főleg önbizalma. Hinnünk kell, hogy tehetségesek vagyunk valamiben, és azt a valamit bármi áron is el kell érnünk.”
(Marie Curie)

Az Oktatási Hivatal Békéscsabai Pedagógiai Oktatási Központja által szervezett tanulmányi versenyek megyei döntőin sikeresen szereplő (1-3. helyezett) diákok és felkészítő tanáraik számára június 4-én, kedden délelőtt díjátadó ünnepséget szerveztek Békéscsabán a Békés Megyei Kormányhivatal dísztermében. A rendezvényt Simon Nóra Edina, a POK főosztályvezetője és Teleki-Szávai Krisztina tankerületi igazgató ünnepi gondolatai nyitották meg – Marie Curie nemes gondolatait és szellemiségét megidézve a tehetséggel kapcsolatban. A díjazottak az EMMI által szakmailag támogatott versenyeken indultak. A rendezvényen Békés megye általános iskoláiból az 1-3. helyezést elérő diákokat és a versenyre őket felkészítő pedagógusokat jutalmazták, de természetesen velük örülhettek a tanulók kimagasló eredményének, elismerésének a büszke szülők és hozzátartozók is.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a kisiskolából két diák is meghívást kapott a díjátadóra!

POK_dijatado.jpg

Molnár Eszter 6. B osztályos tanuló Simonyi Zsigmond Kárpát-medencei helyesírási verseny megyei fordulóján elért 1. helyezésért és a Kárpát-medencei döntőn megszerzett szintén 1. helyezésért részesült elismerésben.

Óvári Lianna Magdolna 6. B osztályos tanuló a Kazinczyról elnevezett Szép magyar beszéd olvasóverseny megyei fordulóján elért 3. helyezésért kapott elismerést, aki sajnos nem tudott személyesen részt venni a rendezvényen.

Büszkék vagyunk Esztire és Liára, szívből gratulálunk nekik! Vigyor

Mári Zoltánné Mészáros Andrea (felkészítő pedagógus)

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: gimi(kukac)kjkg(pont)sulinet(pont)hu