2019. augusztus 20., kedd,  István és VajkMt 7;24-29

Aktualitás

2019. június 12.
Hangyabál – Gyereknap

Iskolánkban 2019. június 12-én bonyolítottuk le a gyereknapunkat. A rendezvényen 1-6.osztályig  változatos programokon vettek részt a gyerekek a pályaorientáció témakörében.  Ebben szülők is segítségünkre voltak. Hálás köszönet Nekik!

A diákok megismerkedtek az ápoló, rendőr, boltos, mentős, tűzoltó, művész, kőműves szakmákkal.  Ezen kívül még játékos formában betekintést nyerhettek a nyári biztonságos fürdőzés szabályaiba, valamint Zoli és András bácsinál szerszámismerettel gazdagították a tudásukat.

hangyabal.jpg

Az egyik állomáson óriás buborékokat is készíthettek a gyerekek. Az eredményhirdetés után Julika és Kati néni által készített hot-dogot fogyaszthattak el a tanulók. Igazán jó hangulatban telt el a gyereknap.

Külön köszönettel tartozunk Ludvig Istvánnak az anyagi támogatásért és a szülők áldozatos munkájáért: Gyepesné Terike néninek, Ecker Ferencné Mártinak, Román Donátnak, Seresné Balla Szilviának, Szlancsik Zsoltnak, Vass Melindának, valamint gimnáziumból tanárainknak: Andruska Annának, Kiss Andrásnak, Prohászkáné Nemes Szilviának, Nagy Izabellának.

Gimnáziumi diákjaink is segítségünkre voltak: Sárközi Boglárka, Kelemen Zsanett Mária, Győrfi Nóra, Patkás Kristóf, Pintér Péter.

Hálás köszönetünk a kis iskola valamennyi dolgozójának és a Boldog Apor Vilmos Katolikus Óvodának.

Szervezők: Bukodi-Vass Annamária, Szabó Anikó, Szabóné Surinás Andrea, Baracsi István, Besenyi Krisztián

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: gimi(kukac)kjkg(pont)sulinet(pont)hu