2021. április 22., csütörtök,  Csilla és NoémiJn 6;44-51

2015/2016

2021. március 16.
Szépül óvodánk udvara

Több mint kilencmillió forint értékben nyert pályázati forrást az önkormányzat óvodai ellátás fejlesztésére. A Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium tagintézménye a nagykamarási, amelynek a telephelyvezetője Ipacs Andrea. Néhány színes játék már megérkezett, játszóudvarukon még nem a végleges helyükön ugyan, de már látható például a mozdony és a vagon.

 

2021. január 09.
Utcagalériában láthatók a karácsonyi alkotások

A gyulai Vigadó utcagalériájában január 20-ig megtekinthetők a Karácsonyi rajzpályázat alkotásai.

2020. november 30.

Meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún! Kezdetét veszi a karácsonyig tartó várakozás, amikor is szívünket-lelkünket ünneplőbe öltöztetjük!

2020. október 06.
Állatnézőben Zsombiéknál

Az Állatok világnapja alkalmából ellátogattunk Zsombikáékhoz, ahol többféle háziállatot is megnézhettünk, simogathattunk!

További képek itt.

2021. február 12.

Farsangi mulatsággal igyekeztek elűzni a telet óvodásaink, akik egy tartalmas délelőttöt (jelmezesek felvonulása, tombolahúzás, mulatság) töltöttek együtt, ötletes jelmezekben.  

További képek itt.

2020. december 05.
Megérkezett a Mikulás

Az óvodás gyermekek idén is kipucolták csizmácskáikat, valamint dallal és verssel várták és hívták a Mikulást!

2020. november 14.
Márton nap

Gyermekeink megismerkedtek Szent Márton legendájával. Márton napi hagyományokat is felelevenítettünk! A hét zárásaként pedig Márton napi libalakomát tartottunk, ahol libazsíros kenyeret, lilahagymát és teát fogyasztottunk  közösen!

További képek itt.

2021. január 22.
Magyar Kultúra Napja

 

 

Rendhagyó módon került megrendezésre versmondó délelőttünk az óvodában! A gyerekek nagy izgalommal készültek otthon tanult versekkel, mesékkel. Mindenki nagyo ügyes volt, meg is kapták érte méltó jutalmukat.

További képek itt.

2020. december 01.
Adventi lelki nap a gyerekeknek

 idei első gyertyagyújtás rendkívüli volt, hiszen nem együtt, hanem csoportonként gyújtottuk meg. Szent Miklóssal és az adventi készülődéssel kapcsolatos tudnivalókat az óvó nénik segítségével ismerhették meg óvodásaink. A lelki napot kézműveskedéssel zártuk.

2020. november 05.
Diószedés

Óvodánk udvarának diófája ugyan kevés termést hozott, de mi annak a kevésnek is örültünk!

Felszedtük a diót, összesöpörtük a fa alatt a leveleket! Majd a megtört dió héjából figurákat készítettünk!  Közben pedig diós verset, mondókát mondtunk és dalokat énekeltünk!

További képek itt.

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: titkarsag(pont)kjkg(kukac)gmail(pont)com