2021. december 2., csütörtök,  Melinda és VivienMt 7;21.24-27

2015/2016

2021. szeptember 25.
Egészséghét a Süni csoportban 2021.09.20-25.

A "Szóló szőlő, mosolygó alma..." projekt keretében egészséghét került megszervezésre a Süni csoportban. Vidám hangulatú szőlőszüreten vettünk részt Lajos bácsinál, ahová a kiscsoportos gyerekeket is meghívtuk. Számtalan élménnyel, tapasztalással és ismerettel gazdagodtak óvodásaink a héten, a szülők pedig rengeteg gyümölcsöt biztosítottak a sokoldalú felhasználáshoz. Vendégünk volt a védőnő, aki az egészséges életmódról (táplálkozás, mozgás, tisztálkodás...) tartott játékos foglalkozást csoportunkban.

2021. március 16.
Szépül óvodánk udvara

Több mint kilencmillió forint értékben nyert pályázati forrást az önkormányzat óvodai ellátás fejlesztésére. A Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium tagintézménye a nagykamarási, amelynek a telephelyvezetője Ipacs Andrea. Néhány színes játék már megérkezett, játszóudvarukon még nem a végleges helyükön ugyan, de már látható például a mozdony és a vagon.

 

2021. január 09.
Utcagalériában láthatók a karácsonyi alkotások

A gyulai Vigadó utcagalériájában január 20-ig megtekinthetők a Karácsonyi rajzpályázat alkotásai.

2020. november 30.

Meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún! Kezdetét veszi a karácsonyig tartó várakozás, amikor is szívünket-lelkünket ünneplőbe öltöztetjük!

2021. szeptember 25.
Sportnap

A Magyar Diáksport Napja alkalmából sportnapot szerveztünk a Süni csoporttal.

A nagy-és középsős gyermekek játékos, mozgásos vetélkedőn, sorversenyen vettek részt, ezután a kiscsoportosokkal közös ZUMBA következett, majd az EFI munkatársa, Zengő Dezső ovitornát tartott óvodásainknak. A programot gyümölcskostólással zártuk.

2021. február 12.

Farsangi mulatsággal igyekeztek elűzni a telet óvodásaink, akik egy tartalmas délelőttöt (jelmezesek felvonulása, tombolahúzás, mulatság) töltöttek együtt, ötletes jelmezekben.  

További képek itt.

2020. december 05.
Megérkezett a Mikulás

Az óvodás gyermekek idén is kipucolták csizmácskáikat, valamint dallal és verssel várták és hívták a Mikulást!

2021. május 29.

 Május 28-án mondtak búcsút óvodájuknak nagycsoportosaink. Ezúttal az óvodaudvaron köszöntek el társaiktól, az óvónéniktől és az óvodától. Sok szívhez szóló verssel, dallal és pünkösdi játékkal örvendeztették meg a vendégeket!

További képeket itt láthattok!

2021. január 22.
Magyar Kultúra Napja

 

 

Rendhagyó módon került megrendezésre versmondó délelőttünk az óvodában! A gyerekek nagy izgalommal készültek otthon tanult versekkel, mesékkel. Mindenki nagyo ügyes volt, meg is kapták érte méltó jutalmukat.

További képek itt.

2020. december 01.
Adventi lelki nap a gyerekeknek

 idei első gyertyagyújtás rendkívüli volt, hiszen nem együtt, hanem csoportonként gyújtottuk meg. Szent Miklóssal és az adventi készülődéssel kapcsolatos tudnivalókat az óvó nénik segítségével ismerhették meg óvodásaink. A lelki napot kézműveskedéssel zártuk.

Gyulai Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégium

5700 Gyula, Kossuth tér 5. Tel.: (66) 465-340 Fax.: (66) 463-638

e-mail: titkarsag(pont)kjkg(kukac)gmail(pont)com